#Răspuns – Salut Dan, da, … by sergiu

Salut Dan, da, trebuie sa te inregistrezi ca si platitor TVA in fiecare tara in care vinzi (si are asa o taxa, cum sunt cam toate din Europa).

Statul britanic va colecta TVA de pe vanzarile tale in UK, la procentul TVA (VAT) pe care il au ei, deci nu ii intereseaza ce statut ai in Romania.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

One Comment

  1. Salut! Prietena mea are firma ei de contabilitate aici in Londra. Nu e romanca, e din Bulgaria dar vorbeste engleza. Printre clientii ei sunt si bulgari care vand pe amazon uk. Ca sa poti opera trebuie sa iti faci companie aici care costa 50 de lire, pretul ei, si sa te inregistrezi pentru VAT. Cel putin asta stiu eu. Oricum, daca vrei mai multe informatii, trimite un mail la indigoukservices@gmail.com

    Tel: 00447481422291

    E profesionista, si are clienti romani, bulgari germani, italieni etc. E de asemenea agent autorizat HMRC si face tot ce tine de self-employed si companii. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button