#Răspuns – Salut, dupa ce … by sergiu

Salut, dupa ce ai creat cupoanele, nu se activeaza nicio campanie in mod automat. Acele cupoane le vei distribui dupa cum doresti, folosind platforme ca Tomoson, Jump Send, sau pe Facebook.

E important de notat ca asta nu are legatura cu campania de tip Giveaway pe care o gasesti in Seller Central sub Advertising / Promotions. Aceea e un alt tip de campanie pe care nu o recomand, pentru ca costa mult si are beneficii putine.

Eu recomand sa distribui cupoanele folosind platforma Tomoson pentru a creste in ranking pentru anumite cuvinte cheie.

Pentru mai multe informatii, am scris un articol detaliat pe acest subiect: https://amazon-seller.ro/lansarea-produsului-cum-am-folosit-tomoson-pentru-pomparea-algoritmului-amazon/

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic "Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?"

3 Comments

  1. Multumesc Mult. Am pornit o Campanie de incercare pe Tomoson cu 60 de coduri cu reducere de 90%. Imi puteti spune, va rog, daca are sanse sa porneasca atat timp cat nu am platit Influenceri?

  2. Va rog mult, inca o intrebare: Nu am reusit sa generez Super URL deoarece nu imi apare pe listing Storefront. Cum pot rezolva problema si sa obtin acel Super URL? Va multumesc din Nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button