#Răspuns – Salut, o sa … by sergiu

Salut, o sa raspund punctual la fiecare intrebare:

  1. Professional clar, doar asa vei putea crea un business in adevaratul sens al cuvantului.
  2. SRL, motivele le-am expus in acest articol: https://amazon-seller.ro/cum-activez-pe-amazon-persoana-fizica-firma-in-romania-firma-in-sua/
  3. Iti recomand sa iei legatura cu departamentele de vanzari de la UPS si DHL. Eu vand produse fabricate in Romania in regim FBM (trimit fiecare comanda) si momentan colaborez cu DHL, dar ambele firme au oferte comparabile. Nu te lua dupa preturile standard, daca ai volum constant de trimiteri si inchei contract cu ei vei primi si 70-80% reducere de la pretul de lista si poti ajunge la $7-8/kg si coletul ajunge la destinatar foarte repede, in 1-3 zile.

Am trimis din Romania si la depozit FBA in US pe vapor unde am scos $2-3/kg. Am colaborat cu firma de freight forwarding Lucky Key Forwarding, datele de contact sunt pe pagina de resurse: https://amazon-seller.ro/resurse-utile/.

Dupa cum spune si Traian, am scris o carte in format electronic (ebook) unde prezint pas cu pas tot ce inseamna vanzarea pe Amazon, inclusiv sistemul FBA. Pachetul contine si o brosura unde am descris toata experienta mea cu transportul din Romania.

Cartea o poti gasi pe acest site: https://business-amazon.ro.

Succes!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button