#Replay – 1. Da, cam … by sergiu

1. Da, cam astia sunt pasii, dar crearea shipment-ului vine dupa ce apesi pe Change to FBA, nu inainte (prin acest buton vei putea porni crearea unui shipment).

Legat de coduri de bare: Codurile de bare apartin brandului si tu esti proprietarul brandului in cazul Private Label, deci furnizorul nu va avea niciodata codurile, ci tu.

2. Cam asa merge, dar atentie ca listarea unui produs existent se face diferit de a unui produs nou. Din Manage Inventory dupa ce apesi pe „Add a product” vei putea cauta produsul dupa codul de bare in baza de date Amazon (campul „Search Amazon’s catalog first”).

Dupa ce gasesti produsul vei apasa pe „Sell Yours” si vei crea listarea unde nu ti se mai cere Product ID, pentru ca l-ai introdus deja.

Legat de coduri de bare: In acest caz cumperi produse care apartin deja unui brand, deci ele vor avea coduri de bare imprimate pe ambalaj si nu va trebui le sa obtii tu.

PS: Codul se cheama FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit).

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button