#Replay – 1. Nu am … by sergiu

1. Nu am folosit Amazeowl și nici zonekeywords, dar sunt asemănătoare ca și funcționalitate cu restul platformelor de keyword research din câte am citit.
Legat de sursa cuvintelor cheie, la sfârșitul lui 2018 Amazon a încetat sa mai ofere direct informații legate de KW și volume de căutări.
Am anunțat acest eveniment printr-un articol: https://amazon-seller.ro/amazon-inchide-robinetul-cu-volume-reale-de-cautari-pentru-cuvinte-cheie/
Așadar, niciun soft nu mai lucrează cu date reale de la Amazon, ci cu estimări.

2. Este OK sa apelezi și la ERP, dar sa te aștepți ca poate dura și câteva luni pana primești cele 5 reviews, timp în care pierzi inerția de start (honeymoon period). Deci nu prea poți sa te bazezi doar pe aceasta varianta.

3. Nu am folosit pageoneify, dar din câte am citit, ei folosesc doar PPC pt lansare. Ce descrii aici pare sa fie un sistem de rebate care in general merge, dar astfel de servicii sunt împotriva TOS și sunt targetate des de avocații Amazon.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button