#Replay – Fulfilled By Amazon … by sergiu

Fulfilled By Amazon (FBA): Trimiti produsele en-gros la un depozit Amazon. Amazon se ocupa de livrarea produselor si comunicarea cu clientii in momentul cand apar comenzi.

Fulfilled By Merchant (FBM): Livrezi pe cont propriu produsele direct la cumparator (de la tine de acasa, de la un distribuitor/furnizor, de la un depozit separat de Amazon etc.).

Deci diferenta consta in locul unde sunt depozitate produsele si cine se ocupa de livrarea la cumparatori. Pe partea de listare sau coduri de bare nu exista nicio diferenta.

In cazul colaborarii cu un furnizor din China vei folosi doar FBA.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza platforma Amazon, te rog sa citesti acest articol: https://amazon-seller.ro/platforma-amazon-vazuta-mai-de-aproape/. Undeva pe la mijloc descriu in detaliu si FBA si FBM.

In articolul cu cei 16 pasi este prezentata doar o varianta in care la listare lasi optiunea implicita (FBM) urmand ca apoi sa faci in interfata trecerea la FBA si crearea unui shipment.

La fel poti sa bifezi FBA din start la listare, e acelasi lucru.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button