#Replay – Salut Alexandru. Tocmai ma … by alex-pintea

Salut Alexandru.

Tocmai ma gandeam ce bine era sa fi inceput si eu cu un Individual Seller Account in speranta ca scap de problema cu Romania care nu e listata la ei pt cont de professional. Se pare ca astia is fixisti rau de tot pe lista aia…nici eu nu reusesc nici cum sa trec de faza asta. Dupa ce le-am incarcat documentele cu adresa de Ro din interfata web principala mi s-a inregistrat automat un tichet …am tot redeschis acel tichet si incepeam sa le explic ca eu vreau sa fiu seller…ca Amazon ar trebui sa includa Romania…bla,bla…de fiecare data mi se raspundea cu acel mesaj automat: ”

Hello,

The country of origin you selected during registration does not match the information on the documents you provided.

In order to be eligible to sell on Amazon, you need to be resident in one of the following countries…” Am mai citit pe undeva intr-o postare ca cica pe contul de buyer din pagina principala amazon.com care s-a creat automat atunci cand am creat pe cel de seller, sa verificam sa avem o singura adresa. Eu aveam mai multe….acuma am setat o singura adresa ca si cea din documente. Sunt curios daca se intampla ceva pana saptamana viitoare.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button