#Replay – Salut Cristi,   Desi eu … by alex-pintea

Salut Cristi,

 

Desi eu sunt tot in faza de review (vechea problema cu Romania care nu e in lista Amazon pt selleri) eu zic ca e buna ideea ta…depinde acuma si ce produs vinzi…presupun ca ai verificat ce trecere are pe piata. Ce am citit in mai multe tutoriale, un aspect important este sa oferi la inceput multe discount-uri, eventual sa vinzi la juma de pret sau orice fel de oferte de astea promotionale ca sa-ti atragi clientela si sa ai cat mai multe review-uri bune. Pentru asta ar trebui sa mergi pe diverse site-uri de socializare gen Facebook, Twitter …etc si sa-ti promovezi produsele la oferta. Asa cred ca iti sporesti sansele de vanzare.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

3 Comments

  1. Salut! Da, asta și vreau să fac, să dau jumatate cu discount.uri iar apoi jumatatea cealalta sa astept sa vad cum se vinde si daca vad ca merge sa mai cumpar 1000-1500 bucati.

  2. Astept si eu cu interes sa aflu daca ai reusit. Imi poti spune care au fost costurile de transport si daca au fost by air?

Back to top button