Diverse

Bilanț 2016, obiective 2017 și La Mulți Ani!

Știu că e deja mijlocul lui ianuarie, dar cred că niciodată nu e prea târziu pentru urări de bine :). Sper ca pentru tine 2016 fost un an fericit. Am văzut câteva păreri negative despre 2016, cum ar fi clipul ăsta al lui John Oliver. Pentru mine însă, a fost un an foarte reușit. Afacerea pe Amazon a crescut consecvent, am lansat acest blog/newsletter iar pe plan personal a fost loc de multe bucurii.

Mulțumesc, 2016!

Cât despre newsletter și blog, au trecut aproape 5 luni de când le-am lansat și sunt vreo 400 de abonați după o promovare minimală pe Facebook. M-am bucurat de fiecare data când am putut să-i ajut pe viitorii vânzători, sau când am putut sa învăț la rândul meu de la oameni pasionați și experimentați.

Unul dintre ei mi-a recomandat o firma de contabilitate specializată pe Amazon cu care am început să colaborez și astfel mi-am pus în ordine situația fiscală. De acum am undă verde să-mi extind afacerea fără griji.

În plus, am aflat și de existența unor grupuri de Facebook și/sau site-uri dedicate comunității de comercianți români pe Amazon, cum ar fi Amazon Sellers sau Amazonienii.

M-au întrebat câțiva cititori de ce ofer atâtea informații pe gratis, care e câștigul meu? Astea sunt niște exemple de câștig indirect la care m-am așteptat de la început.

Planuri pentru 2017

Un „highlight” pentru anul ăsta e prima mea incercare de FBA Private Label, adică să găsesc un produs pe care să-l produc în China sub brandul meu, după care să îl trimit de acolo la depozitele Amazon FBA.

O să documentez fiecare pas, de la partea de research, comunicarea cu furnizorul până la administrarea stocului și plata de taxe în SUA. În februarie o să scriu primul articol din această serie. În afară de asta sunt multe subiecte pe care nu le-am tratat încă și o voi face, cum ar fi recenziile, sistemul de reclame, fiscalitate etc.

Un an nou prosper și plin de învățături!

În încheiere vreau să spun că îți doresc un an în care să simți că ai făcut pași înainte atât în business cât și pe toate celălalte planurile, și ai deprins învățături care te vor ajuta în restul drumului.

2017, bine ai venit!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button