Sfaturi

Bune de vandut – episodul 3

Revin cu un nou episod din seria „Bune de vândut” unde prezint câteva nișe de pe Amazon.com care arată viabile din punctul de vedere al cererii și concurenței, astfel încât, urmărind pașii corecți, oricine ar putea lansa cu succes în viitorul apropiat un produs acolo având un buget de aproximativ $5000.

Astăzi vom afla despre 2 produse din categoria Baby și una din Pet Supplies.

1. Stroller rain cover

Începem cu o husă transaprentă pentru cărucioare, pentru protecție în caz de ploaie.

Caracteristici (primele 10 produse):

  • Cerere medie
  • Concurență medie: 126 reviews în medie
  • Posibilitatea de a crea un brand în jurul produselor pentru bebeluși.

2. Flirt pole for dogs

Trecem în categoria Pet Supplies și găsim acest baston pentru „ațâțarea” câinilor. Într-un capăt are un mâner, iar în celălalt are o sfoară de care este prinsă o jucărie.

Caracteristici (primele 10 produse):

  • Cerere medie
  • Concurență medie: 185 reviews în medie
  • Posibilitatea de a crea un brand cu produse/jucării pentru câini, iar pentru început poți adăuga variații de culori și tipuri de jucării.
  • Este o nișă mai specială pentru că majoritatea review-urilor sunt concentrate la primele două produse, dintre care unul are peste 1000 review-uri. Astfel va trebui să analizezi cu atenție aceste două produse și să vii cu o ofertă diferită și mai bună.

3. Princess bed canopy

Ne întoarcem la categoria Baby (mai mult Kids…) cu cel mai atractiv produs de astăzi, din punctul de vedere al concurenței și cererii.

Este vorba de un baldachin de prințesă care se pune peste pătuțul fetelor.

Caracteristici (primele 10 produse):

  • Cerere medie
  • Concurență medie spre mică: 74 reviews în medie
  • Posibilitatea de a crea un brand cu produse pentru copii, iar pentru început se pot adăuga variații de culori și design-ul pentru același produs.

Trebuie să menționez că am găsit aceste nișe folosind o strategie pas cu pas care nu dă greș, pe care am învățat-o de la cursul AMZ Academy.

AMZ Academy Este singurul curs din România, unde pe lângă informații și susținere completă în cele 3 luni pe care se desfășoară, primești și suport după încheierea cursului oricând ai nevoie. Practic, vei rămâne pe viață într-o comunitate apropiată de tipul Mastermind unde fac parte atât trainerii, cât și ceilalți cursanți deja lansați pe Amazon.

Dacă nu te-ai hotărât încă dacă această afacere este pentru tine, îți recomand cu căldură să participi la următorul webinar gratuit al celor de la AMZ Academy.

Acolo, Alex, Costin și Adrian vor prezenta pe față care sunt avantajele, potențialul, dar și riscurile unei afaceri cu produse fizice pe Amazon, după care vor răspunde la toate întrebările primite de la participanți.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Training Gratuit Amazon - 18 aprilie 2021, ora 20:00

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button