Sfaturi

Bune de vândut – episodul 6

Revin astăzi cu un nou episod din seria „Bune de vândut”, unde prezint periodic trei nișe de pe Amazon.com care se arată viabile din punctul de vedere al cererii și concurenței, astfel încât, urmărind pașii corecți, oricine ar putea lansa cu succes în viitorul apropiat un produs acolo având un buget de aproximativ 5000 de dolari.

Din nou vom vorbi despre o nișă din categoria Home & Kitchen și două nișe din Sports & Outdoors.

Training ladder

O scară pusă pe jos care are rolul de a îți coordona exercițiile fizice.

Caracteristici (primele 10 produse):

 • Cerere medie-mare
 • Concurență medie-mare: 386 reviews în medie
 • Posibilitatea de a crea un brand în jurul produselor pentru antrenamente sportive în aer liber (sau în general).
 • Majoritatea produselor existente se încadrează în categoria de mărime Large Standard-Size cu greutate peste 0.5kg, deci e posibil să fie necesar transportul în regim cargo de la început, varianta prin curier fiind prea scumpă.

Serving tongs

Clești pentru servit mâncarea – a nu se confunda cu cleștii pentru grătar, care e o nișă separată și mult mai competitivă pe Amazon.

Caracteristici (primele 10 produse):

 • Cerere medie
 • Concurență medie: 139 reviews în medie
 • Posibilitatea de a crea un brand în jurul produselor pentru bucătărie.

Tactical fanny pack

Borsetă de pus la brâu cu un stil milităresc, destinată excursioniștilor mai înrăiți.

Caracteristici (primele 10 produse):

 • Cerere medie
 • Concurență medie: 228 reviews în medie
 • Posibilitatea de a crea un brand în jurul produselor “tactical”, deci pentru supraviețuire în condiții mai vitrege/stil militar.
 • În general se încadrează la Large Standard-Size, deci din nou s-ar putea să fie nevoie de transport în regim cargo de la început.

Trebuie să menționez că am găsit aceste nișe folosind o strategie pas cu pas care nu dă greș, pe care am învățat-o de la cursul AMZ Academy.

AMZ Academy este singurul curs din România, unde pe lângă informații și susținere completă în cele 3 luni pe care se desfășoară, primești și suport după încheierea cursului oricând ai nevoie.

Dacă te interesează să pornești o afacere pe care o poți desfășura 100% online și care îți va putea oferi independență financiară, îți recomand cu căldură să participi la webinarul GRATUIT al celor de la AMZ Academy care va avea loc duminică la ora 20:00.

Mă înscriu la WEBINARUL GRATUIT acum!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button