Calculator de buget

Ai găsit un produs cu potențial? Felicitări!

Află aici cât te va costa să îl lansezi pe Amazon. Pentru detalii mai amănunțite despre informațiile cerute mai jos, recomand acest articol.

$
Este prețul de vânzare minus taxele Amazon (comision vânzare, taxe FBA). În Jungle Scout apare atât în Product Database, cât și în Product Tracker. Aceleași informații le poți obține și de la FBA Revenue Calculator. De exemplu, avem un produs care se vinde pe Amazon cu $30 și are volumul și greutatea standard. Prețul net al său va fi: 30 (preț vânzare) - 4.5 (comision Amazon 15%) - 3.2 (taxe FBA pick&pack) = $22.3.
$
Costul de producție plus costul de transport pentru o unitate. Costul de producție mediu îl poți afla după o căutare pe Alibaba, iar costul de transport îl poți estima pornind de la $10/kg, care este prețul pentru varianta curier, pe care eu o recomand la început.
Media de unități vândute într-o lună de către primele 3 produse best-seller. Se află din Jungle Scout adăugând primele 3 produse din lista de rezultate pentru cuvântul cheie principal (main keyword) în Product Tracker. Apoi se face o medie aritmetică a celor 3 volume lunare de vânzări (coloana "Avg. Daily Units Sold" înmulțită cu 30).
$
Pentru estimarea acestui cost recomand metoda prezentată în acest articol sau folosirea Jungle Scout Keyword Scout, unde introducem cuvântul cheie principal al produsului (main keyword), apoi luăm valoarea din coloana "Exact PPC Bid" și o înmulțim cu 10.
$
Costul fix de marketing pentru începerea afacerii. Include costul pentru: imagini (fotograf, editare), text (copywriter), unelte (abonament pe primele 3 luni), coduri de bare (în regim licență de la GS1) și o marjă pentru costuri neașteptate. Estimarea mea standard este de $800.
$ 0
Calculează acum!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button