Despre blog și autor

Dacă ești aici, cel mai probabil te interesează afacerile și ai încercat deja una sau mai multe metode tradiționale de a face bani. Pe acest blog îți voi spune cum să ai succes ca și vânzător pe Amazon.com.

Voi pastra articolele scurte si informative pentru că, la urma urmei, sunt un inginer în IT caruia se intampla sa-i placă afacerile, si nicidecum vreun scriitor.

De-a lungul timpului am construit tot felul de afaceri și am trecut prin câteva succese și multe eșecuri până am ajuns la Amazon, unde momentan am vânzări de peste $10.000 pe lună.

Dacă ai ajuns până aici și continui să citești aceste rânduri, mă bucur să mă prezint: sunt Sergiu Nichitean, născut și crescut în Brașov din tată moldovean și mamă unguroaică. Cred că vă puteți imagina ce a ieșit din combinația asta 🙂

Când aveam 5 ani m-a întrebat bunicul ce vreau să fiu când o să fiu mare, i-am zis că bancher pentru că ăia învârt mulți bani. Până la urmă atracția pentru tehnologie m-a adus în domeniul dezvoltării web – se învârt și aici bani, dar „se învârt” e mult spus. Se târăsc în plictiseala lor de la 8 dimineața la 6 după masa, dar la sfârșit de lună se duc repejor pe investiții ceva mai palpitante.

Am început să vând pe Amazon în toamna lui 2014 după ce în cursul anului am încercat să construiesc un magazin online de sine stătător destinat pieței internaționale. La un moment dat am auzit din cercul de cunoscuți că există români care vâd pe Amazon produse chiar din categoria site-ului meu (decor interior), așa că am făcut niște săpături și mi-am deschis magazinul pe Amazon.com.

Astăzi vând mai multe tipuri de produse și furnizorii mei cuprind și români și chinezi.

De la ei cumpăr produse pentru a le vinde pe magazinul meu de pe Amazon.com cu marjă de profit.

Îți doresc lectură plăcută și succes în afaceri!

Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button