Diverse

Duminică 25 iunie lansăm platforma de întrebări și răspunsuri ASR Exchange!

Sunt un utilizator „înrăit” al grupurilor de Facebook destinate vânzătorilor pe Amazon, atât din România, cât și internaționale. Principalul obiectiv al acestor grupuri a devenit, prin comportamentul utilizatorilor, intermedierea de întrebări și răspunsuri.

Cu toată ușurința specifică utilizării Facebook, aceste grupuri totuși nu au o infrastructură specifică discuțiilor de tipul întrebare-răspuns. Există deja niște platforme specializate acestor discuții, cum ar fi Quora și Stack Exchange care au perfecționat acest concept și au adăugat funcționalități cum ar fi:

  • votarea întrebărilor în sens pozitiv sau negativ
  • votarea răspunsurilor în sens pozitiv sau negativ
  • marcarea întrebărilor ca fiind răspunse de către cei care le-au pus
  • căutarea facilă a întrebărilor după cuvinte cheie
  • sugerarea unor întrebări existente care ar putea să aibă răspunsul pe care îl cauți, atunci când vrei să adaugi o întrebare nouă

Fiind un utilizator frecvent al platformelor menționate și văzând numărul mare de întrebări puse pe grupurile de Facebook, multe dintre ele repetitive, m-am gândit că ar fi binevenită o platformă de întrebări și răspunsuri destinată românilor care vând sau sunt interesați să vândă produse fizice pe Amazon.

Așa că, duminică 25 iunie la ora 20, în cadrul site-ului Amazon Seller Romania vom inaugura secțiunea de întrebări și răspunsuri numită: ASR Exchange.

Va fi un moment important și pentru că va marca transformarea site-ului Amazon Seller Romania dintr-un simplu blog cu newsletter într-un site mai amplu care va găzdui o comunitate.

Iată câteva screenshot-uri cu ceea ce va urma:

Până atunci, lucrez cu câțiva consilieri să „însămânțăm” platforma cu întrebările cele mai frecvent întâlnite pe grupurile de Facebook și pe care le-am primit personal în ultima perioadă și postăm răspunsuri la ele, urmând ca prin implicarea voastră această platformă să crească.

Ne vedem duminică la 8 seara aici, pe Amazon Seller Romania!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button