Află totul despre vânzarea de produse fizice pe Amazon în 2 zile! Cursul Amazon Business Boost susținut de Sergiu Nichitean. București, 24-25 martie.

ASR Exchange – întrebări și răspunsuri

Please check these topics first.

  Facebook Profile photo
  0
  2Answer
  56View
  rebuie sa imi aleg produseul apoi sa imi fac cont pe Amazon?Te rogdaca vrei sa imi explici pasii concreti in aceasta afacere.multumesc anticipat!
  Facebook Profile photo
  0
  1Answer
  51View
  Salutare ! Poate sa imi spuna cineva care este stocul minim pe care pot sa l trimit catre depozitul Amazon in regim FBA ? Multumesc !
  Facebook Profile photo
  1
  1Answer
  47View
  Stie cineva daca se pot schimba datele contului de banca din contul Amazon ? Adica , daca prima data am introdus datele contului din Romanaia , iar dupa aceea vreau sa le schimb cu datele contului in USD de la un intermediar ca Payoneer , se poate ? Multumesc !
  Facebook Profile photo
  0
  2Answer
  82View
  Salutare ! Am si eu 2 intrebari Stie cineva care este diferenta intre Jungle Scout Chrome Extension Pro ($197) si cea Lite ($97) si Daca la suma platita catre Jungle Scout, fie ca e Web App fie ca e Chrome Extension se aplica si TVA. Multumesc !
  Facebook Profile photo
  0
  0Answer
  88View
  Buna, Cam complicat la mine. Am carte de identitate cu domiciliu in romania. dar contul bancar  deschis la BCR este indicata adresa din strainatate. dar pe extrasul de cont pe care mi lau eliberat nu e scris nici o adresa......ca sa fac??????? mersi   cu
  Facebook Profile photo
  1
  2Answer
  258View
  Salut. Eu voi incepe procesul de inscriere in cateva zile si as vrea sa stiu ce rcomanzi pentru un incepator in ceea ce priveste numarul de produse dar si pretul recomandat pentru inceput. Multumesc, Horatiu
  Facebook Profile photo
  0
  0Answer
  139View
  Salut! Ce metode folositi pentru a obtine review-uri?  
  Facebook Profile photo
  0
  1Answer
  5612View
  Salutare. De cateva zile nu mai gasesc pe amazon.com topul best seller sa vad care produse sunt cele mai vandute. Nu stiu eu sa mai caut sau cei de la amazon au facut ceva schimbari?