Tutoriale

Familia Amazon Seller Romania crește… Azi lansez canalul de YouTube!

Deja din 2016, când am scris primul newsletter despre vânzarea de produse fizice pe Amazon, am observat că este foarte important conținutul video, mai ales pentru creatorii de materiale educaționale, ca și mine.

În ziua de astăzi, toată lumea care are pretenții de vizibilitate online are un vlog sau un podcast filmat, așă că nu am putut să stau deoparte 🙂

Astăzi, 18 ianuarie 2020, am uploadat primul clip pe canalul de YouTube Amazon Seller Romania, clip care abordează un subiect despre care am primit tot mai multe întrebări în ultimele luni: deschiderea contului de vânzător pe Amazon.

Pe blog există deja două articole unde prezint pas cu pas acest proces, unul din 2016 și unul din 2017, dar nici unul dintre ele nu mai este de actualitate acum (în special cel din 2016, de pe vremea când România nici nu era pe lista țărilor acceptate).

Așa că iată cum îți deschizi cont de vânzător pe Amazon în 2020, tutorial în format video cu tot cu captură de ecran:

Nu uita să te abonezi și să bifezi clopoțelul, pentru că voi posta periodic clipuri despre cele mai de interes subiecte pentru noii vânzători pe Amazon, dar și pentru avansați.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button