Tutoriale

Formula de calcul a PROFITULUI viitorului tau produs pe Amazon (tutorial video)

Am lansat un nou clip pe canalul de YouTube Amazon Seller Romania în care continuăm căutarea viitorului nostru produs lansat pe Amazon și mai completăm două coloane în tabelul cu produse potențiale: prețul net, și, cel mai important, profitul.

Pentru calculul prețului net vom folosi o unealta gratuită oferită chiar de Amazon, FBA Revenue Calculator, iar pentru estimarea profitului ne vom uita pe Alibaba pentru a afla costul de producție și vom aplica o formulă de calcul.

Urmărește noul episod aici:

Nu uita să te abonezi și să bifezi clopoțelul, pentru că voi posta periodic clipuri despre cele mai de interes subiecte pentru noii vânzători pe Amazon, dar și pentru avansați.

Vorbesc în clip pe scurt despre FBA și FBM, iar pentru aprofundarea cunoștințelor despre aceste două metode de fulfillment, vă recomand clipul Care sunt TOATE modurile prin care poți să faci bani pe Amazon? Despre FBA Private Label și nu numai.

Alte link-uri menționate și asociate cu acest video:

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button