Diverse

Întalnirea care mi-a dovedit că, într-adevăr, omul cât trăiește învață

În articolul anterior ți-am prezentat 3 nișe de pe Amazon unde un vânzător aflat la început de drum ar avea șanse mari de reușită dacă urmează pașii potriviți.

Tot în acel articol am menționat și că am găsit acele nișe folosind o strategie și niște criterii pe care tocmai le aflasem de la un grup de vânzători pe Amazon (cu cifre mai bune ca mine) pe care i-am cunoscut recent.

Pe Costin, Alex și Adrian i-am cunoscut în iulie la Cluj la un seminar despre vânzarea pe Amazon pe care l-au susținut acolo. Era duminică, iar festivalul Electric Castle era în plină desfășurare. Orașul părea pustiu, dar cu toate acestea sala în care băieții au susținut seminarul era plină…

Am ales să merg acolo pentru că am văzut modul prin care ei se promovează online și pot să recunosc marketing-ul profesionist atunci când îl văd. Astfel, eram sigur că e vorba de niște oameni pricepuți în vânzările online, deci și în cele pe Amazon.

Iar, după cum am menționat și în trecut, să stai de vorbă cu oameni care desfășoară aceeași activitate ca tine, cu atât mai mult dacă au rezultate mai bune, este o metodă ideală pentru propria dezvoltare.

Așadar, am participat la seminarul lor și pot să spun că mi-au fost depășite așteptările. Chiar dacă am vândut de sute de mii de dolari pe Amazon în ultimii 3 ani, tot am obținut niște idei noi și interesante doar de la acest seminar.

Însă cel mai mult m-a impresionat modul de prezentare. S-a văzut clar că cei 3 traineri au:

 • O experiență vastă: au construit propriile afaceri pe Amazon, fiecare cu profit de peste $5000 pe lună, și oferă și consultanță pentru zeci de alte afaceri pe Amazon.
 • Seriozitate: prezintă aspecte reale, și nu vise nefondate; nu ascund faptul că trebuie depusă multă muncă la începutul unei astfel de afaceri.
 • Profesionalism: informațiile sunt foarte bine alese (cât mai relevante) și structurate astfel încât într-o oră de seminar toată lumea avea imaginea completă a ce implică o afacere cu produse fizice pe Amazon.

Mai mult de atât, s-a văzut implicarea lor atunci când au mai stat încă 2 ore după terminarea seminarului pentru a răspunde la absolut fiecare întrebare primită de la participanți.

După ce am avut și eu o scurtă discuție cu ei, m-am decis că, chiar dacă vând deja de aproape 3 ani pe Amazon, întotdeauna sunt lucruri noi pe care le pot învăța.

Drept urmare, astăzi sunt „elev” în seria cu numărul 8 a cursului AMZ Academy. În fiecare săptămână, timp de 3 luni, Costin, Alex și Adrian intră live într-un webinar de minim 2 ore unde prezintă pas cu pas dezvoltarea unei afaceri cu produse fizice pe Amazon.

Chiar dacă eu vând deja pe Amazon, și, evident, multe informații nu sunt noi pentru mine, ei abordează afacerea într-un mod diferit decât am făcut-o eu, și pot să spun că aflu idei noi cu fiecare webinar. Așa că m-am decis chiar să lansez un nou produs în magazinul meu de pe Amazon urmând îndeaproape pașii AMZ Academy!

Probabil că știi că există multe cursuri cu acest format (webinarii săptămânale timp de 3 luni) despre vânzarea pe Amazon făcute de români. Am cunoscut personal majoritatea acestor traineri, și am analizat ceea ce oferă prin cursurile lor, și pot să spun ca fiecare are plusurile și minusurile lui.

Această concurență între creatorii de cursuri este benefică pentru cei interesați să urmeze așa un curs pentru că ridică ștacheta în materie de calitate oferită, dar și preț.

Voi spune cu siguranță că AMZ Academy este „ultimul răcnet” în materie de cursuri care te ajută să construiești o afacere cu vânzare de produse fizice pe Amazon.

AMZ Academy se diferențiază de alte cursuri prin multe aspecte, cum ar fi:

 • Oferă cele mai multe informații teoretice (față de toate cursurile din Romania).
 • Activități și „teme pentru acasă” practice de la un curs la altul.
 • Toate cursurile sunt live, nu înregistrate, și sunt predate chiar de traineri, nu de oameni angajați (mentori, etc.).
 • Ei dau posibilitatea cursanților să pună oricât de multe întrebări, astfel încât să înțeleagă perfect totul.
 • Trainerii răspund întrebărilor nu doar la curs, în direct, ci și pe grupul Facebook creat special pentru fiecare serie (secret și închis).
 • Sunt 3 traineri, toți vând pe Amazon, și au experiență de circa 2 ani fiecare în acest domeniu.
 • Fiind 3, răspunsurile acordate cursanților sunt rapide și relevante. Nu răspund mâine, nici poimâine, ci în câteva minute față de momentul în care sunt întrebați de către cursanți.
 • Pun accent pe relația personală cu studenții și pe obținerea de către ei a unor rezultate profitabile din vânzările pe care le au. De aceea fac și întâlniri live cu ei, vorbesc la telefon, îi ajută cu tot ce se poate. Altfel spus, nu îi înteresează să aibă cursanți, ci cursanți care sa reușească.
 • Au sediu în București și organizează și întâlniri în alte orase, astfel încât orice cursant îi poate cunoaște personal.
 • Au serii limitate de cursanți, ca să se asigure că pot să se ocupe cu toată puterea de toți aceștia (au avut serii de câte 50-60 cursanți).
 • Față de orice alt curs, AMZ Academy asigură suport inclusiv după ce cursanții se lansează (încep să vândă), chiar dacă după cele 3 luni cursul s-a terminat, tocmai pentru că pe traineri îi interesează ca ei sa aibă succes/profit și nu doar să vândă.
 • Iată rezultatele câtorva cursanți AMZ Academy la scurt timp după absolvirea cursului.  Dacă te interesează să pornești o afacere pe care o poți desfășura 100% online și care îți va putea oferi independență financiară, îți recomand cu căldură să participi la următorul webinar gratuit al celor de la AMZ Academy.

  O zi faină,
  Sergiu

  Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
  Tags
Show More
cartea "Vânzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?" de Sergiu Nichitean

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button