Amazon verifica proprietarul codului UPC in baza de date GS1 mai nou?

Anonim
iun. 24, 2017 09:48 AM 1 Răspunsuri Adaugare produs
Member Since Jun 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Am auzit ca mai nou Amazon verifica daca numele proprietarului codului UPC in baza de date GS1 e acelasi cu brandul de pe Amazon. Daca nu, suspenda listingul, e adevarat?
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
iun. 24, 2017
Flag(0)

Verificarile astea se fac de mai mult timp, nu sunt asa noi, uite o discutie despre asta din aprilie 2016: https://sellercentral.amazon.com/forums/thread.jspa?messageID=3584765

Momentan, Amazon a suspendat puține conturi pe motiv că nu aveau coduri de bare GS1 înregistrate în baza de date GEPIR. Dar se pare că în ultima vreme pune tot mai mult accent pe asta, după cum se poate vedea în această discuție pe forumul Amazon Seller: https://sellercentral.amazon.com/forums/t/gs1-and-barcode-purchasing/263992/26

Așadar, recomand obținerea de coduri de bare direct de la GS1 în regim licență deja de la început.

Pentru a veni în sprijinul celor care sunt la început de drum în acest domeniu, GS1 România a creat un pachet promoțional disponibil aici, pachet în care vei regăsi taxa unică de aderare redusă la 90 de euro, plus o licență anuală de utilizare a cărei valoare este redusă în primul an și diferă în funcție de pachetul ales (de la 80 de euro pentru 99 de coduri până la 280 de euro pentru 99.999 de coduri). Din al doilea an taxa de licență anuală va trebui achitată integral.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button