As afecta reusita produsului?

Ai verificat întâi întrebările astea?

  Facebook Profile photo
  Subscriber Member Since Jun 2017
  Flag(0)
  Lansare produs Iul 21, 2017 07:05 PM 1 Răspunsuri
  Abonează-te

  Aș vrea sa incep cu 200-400 bucati sa vad cum merge si initial cu o investitie de 800 dolari si daca reusesc sa vand jumatate pentru inceput as mai investii 3000 dolari.

  Este buna ideea?

  2 participanți
  Facebook Profile photo
  Facebook Profile photo
  Lasă răspuns
  Please login to submit answer.

  1 Răspunsuri
  Ordonează după:
  Cel mai bun răspuns
  1
  Pintea Alex Subscriber Iul 22, 2017 09:29 AM
  Flag(0)

  Salut Cristi,

   

  Desi eu sunt tot in faza de review (vechea problema cu Romania care nu e in lista Amazon pt selleri) eu zic ca e buna ideea ta…depinde acuma si ce produs vinzi…presupun ca ai verificat ce trecere are pe piata. Ce am citit in mai multe tutoriale, un aspect important este sa oferi la inceput multe discount-uri, eventual sa vinzi la juma de pret sau orice fel de oferte de astea promotionale ca sa-ti atragi clientela si sa ai cat mai multe review-uri bune. Pentru asta ar trebui sa mergi pe diverse site-uri de socializare gen Facebook, Twitter …etc si sa-ti promovezi produsele la oferta. Asa cred ca iti sporesti sansele de vanzare.

  Facebook Profile photo

  Salut! Da, asta și vreau să fac, să dau jumatate cu discount.uri iar apoi jumatatea cealalta sa astept sa vad cum se vinde si daca vad ca merge sa mai cumpar 1000-1500 bucati.

  Facebook Profile photo

  Cum a mers?

  Astept si eu cu interes sa aflu daca ai reusit. Imi poti spune care au fost costurile de transport si daca au fost by air?

  Log in pentru a răspunde
  Răspunzi sub numele Trimite