Private Label, Online arbitrage si wholesale

Ionut@
nov. 12, 2019 10:41 PM 1 Răspunsuri General
Member Since Nov 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna,am sa scriu ce am inteles si te rog sa ma corectezi daca gresesc ceva.

1. Private Label:dupa ce am gasit produsul, furnizorul,am primit mostrele si ne am decis,fac comanda de coduri upc sa am id cod cand fac listarea produsului, listez produsul de la manage inventory,la id cod scriu codul UPC cumparat deja,fac sippingul unde trec adresa firmei ce verifica produsele,apoi fac Change tu FBA,apoi tot dla manage inventory generez codu Fkusnc(parca asa se chema),codurile upc le trimit la furnizor cu adresa firmei ce verifica produsele,cand fac listarea produsului la shipping trec adresa firmei ce verifica si trimit codurile Fku si adresa amazonului.

Legat de codurile Upc trebuie sa le cumpar neaparat sau pot sa fie deja coduri puse de furnizor si eu doar sa generez codurile Fku?

2.Online arbitrage si wholesales:produsele au deja cod(ex UPC),listez produsul din manage inventory, la id produs trec codul care rezulta pe site-ul de unde cumpar produsul,fac sippingul cu adresa firmei ce verifica produsul, apoi dupa ce am listat produsul si am facut sippingul fac Change to fba,apoi de la Manage inventory generez codul Fku care il trimit  impreuna cu adresa amazonului la firma ce verifica produsul.

Produsele wholesale au deja un cod gen Upc sau trebuie sa cumpar ca la private label apoi sa l inlocuiesc cu Fku?

Fac listarea produsului-sippingul-apoi change to fba-apoi generez codul Fku  sau listarea produsului-change to fba-sipping-apoi generare cod Fku?

Multumesc
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
nov. 17, 2019
Flag(0)

1. Da, cam astia sunt pasii, dar crearea shipment-ului vine dupa ce apesi pe Change to FBA, nu inainte (prin acest buton vei putea porni crearea unui shipment).

Legat de coduri de bare: Codurile de bare apartin brandului si tu esti proprietarul brandului in cazul Private Label, deci furnizorul nu va avea niciodata codurile, ci tu.

2. Cam asa merge, dar atentie ca listarea unui produs existent se face diferit de a unui produs nou. Din Manage Inventory dupa ce apesi pe „Add a product” vei putea cauta produsul dupa codul de bare in baza de date Amazon (campul „Search Amazon’s catalog first”).

Dupa ce gasesti produsul vei apasa pe „Sell Yours” si vei crea listarea unde nu ti se mai cere Product ID, pentru ca l-ai introdus deja.

Legat de coduri de bare: In acest caz cumperi produse care apartin deja unui brand, deci ele vor avea coduri de bare imprimate pe ambalaj si nu va trebui le sa obtii tu.

PS: Codul se cheama FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit).

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
AMZ Academy
Back to top button