Card de debit sau card de credit?

Agnes
iul. 08, 2019 02:16 PM 1 Răspunsuri Inscriere
Member Since Jul 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut Sergiu,

Am mai postat această întrebare la articolul "Deschiderea contului de vânzător pe Amazon",  dar probabil trebuia să o postez aici:

Citind pe anumite forumuri Amazon, înțeleg că Amazon specifică că ai nevoie de card de credit și că „use of pre-paid or debit cards are not accepted for a selling account”. Însă alții zic că se poate și cu debit card și nici tu în e-book-ul tău nu specifici – dacă țin minte corect – că ar fi nevoie de credit card. (Apropo, felicitări de e-book, merită toți banii și și mai mult. Eu am cumpărat și cursuri, dar până acum e-book-ul tău a fost cel mai util – logic structurat, vorbește de toate aspectele importante și îți explică lucrurile pas cu pas.) Ideea este că eu acum voi înființa un srl nou și majoritatea băncilor nu îți face card de credit fără o anumite vechime. Parcă la ING am văzut că se poate totuși să îți facă card de credit din start, însă cineva chiar aici, mai sus zicea că ING-ul în schimb nu are opțiune de tranzacții online fără CVC/CVV. Deci până la urmă nu înțeleg cum stă treaba, can you help me out? Ms în avans.
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
iul. 10, 2019
Flag(0)

Buna Agnes, multumesc pentru feedback, ma bucur ca a fost de ajutor ebook-ul meu.

Nu trebuie neaparat card de credit, eu folosesc un card de debit pe firma, pe care l-am emis imediat dupa infiintarea firmei (banca este BT).

Cu ING am avut eu probleme mai de mult (acum vreo 4 ani), dar intre timp am cunoscut mai multi selleri care folosesc carduri de debit ING fara probleme (partea cu tranzactii fara verificare CVV se pare ca merge implicit la ei mai nou).

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic "Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?"
Back to top button