Cateva intrebari la care sper ca puteti sa-mi raspundeti

Poşircă Alexandru Ionuţ
iun. 28, 2017 07:31 PM 1 Răspunsuri Contabilitate
Member Since Jun 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut! De curand am aflat de "bussiness-ul" asta si am o serie de intrebari la care sper sa imi raspundeti.
1. Care-i treaba cu impozitul/TVA-ul platit? Daca aleg sa platesc pe persoana fizica in Romania, platesc doar la finele anului?
2. Am inteles ca pentru a vinde un produs ai nevoie de un cod de bare: UPC, GTIN etc. Produsele vin cu acel cod de la furnizorul de pe Alibaba?
Multumesc anticipat!
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
Toma George Stefan
iul. 09, 2017
Flag(0)

Salut,

Daca mergi pe persoana fizica la sfarsitul anului angajezi un contabil in state si iti depune niste acte cu 200 dolari si asta e . Daca mergi pe firma, poti alege in state  sau in Romania,  pentru asta apeleaza la un contabil din Romania si te invata toate cele iar pentru state exista firme specializate dar sfatul meu este ca pana cand nu ai primii bani din stocul 1 si te pregatesti pentru stocul 2 sau 3, sa nu te preocupi de aspectul asta pentru ca cheltui banii degeaba. Mai intai valideaza ideea si apoi cand esti pe profit faci demersurile  pentru persoana juridica.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Persinaru Elisabeta
- Sep 07, 2017 09:02 AM
Flag (0)
0

Buna,
Este nevoie de tax number pentru a plati taxele in US? Probabil ca da. In al doilea rand nu inteleg cum functioneaza Importer of Record si Custom Brokers. Va raman recunoscatoare pentru orice informatie.

Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button