Cati banii ai nevoie inainte de a te apuca?

Alexandru Ghiorghe
oct. 10, 2018 09:12 AM 1 Răspunsuri General
Member Since Oct 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut!
Am citit si eu ce ai pus tu pe blog aici si mi se pare foarte interesant. Dar inainte de toate, de a incepe, sau de a te gandi de a incepe as vrea sa stiu un lucru. Estimativ asa am facut un calcul, ca nu am vzt pe la tine prin subiecte sau poate nu am fost atent ca ti-ar cam trebuii $1000 ca sa incepi toata treaba. Gen de la 0. Esti nou si incepi sa te apuci sa vinzi. Iar $1000 sunt pentru abs tot. Gen cont amazon, cont Jungle Scout, card la banca, firma in Romania, primul produs(tot ce contine adica produsul+ambalajul+transportul+alte taxe) si primele mostre cu tot ce implica. Este de ajuns sa am $1000 pregatiti sau mai mult, ce crezi? Multumesc!
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
oct. 11, 2018
Flag(0)

Bugetul de start depinde de mai multe aspecte, in primul rand: pretul de productie si transport al produsului, volumul de vanzari al nisei, costul de marketing necesar la lansare.

Asadar, bugetul este variabil, dar $1000 este cel mai probabil prea putin, indiferent de produsul ales. Majoritatea niselor necesita minim $3000, iar $5000 este recomandarea mea pentru a putea aborda un numar decent de nise.

Am scris o serie de articole legate de bugetul necesar pentru inceperea afacerii: https://amazon-seller.ro/pot-sa-incep-o-afacere-cu-produse-fizice-pe-amazon-cu-suma-cu-3-zero-uri-da-dar/

In plus, pe site gasesti un calculator de buget de unde o sa afli mai specific de cat ai avea nevoie pentru a lansa produsul ales: https://amazon-seller.ro/calculator-buget/

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
cartea "Vânzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?" de Sergiu Nichitean
Back to top button