Creare bundle

MadalinaHoffmann
sept. 25, 2019 12:42 PM 1 Răspunsuri Cautare produs
Member Since Sep 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna ziua,

As avea si eu nevoie de ajutor. Am tot incercat prin varianta e-mail si am si postat aici intrebarea de doua ori chiar dar nu am primit nici un raspuns. Cand ma uit la contul meu nu imi apare nimic la sectiunea intrebari si, implicit nici la raspunsuri si nici in dreaptate la categorii intrebari. Este clar ca ceva fac gresit de nu primesc raspunsuri si nici nu-mi figureaza intrebarea la sectia de intrebari din cont. As avea si eu nevoie de ajutor despre calcul bundle. Toata lumea vorbeste de creare bundle dar nimeni nu vorbeste despre calcul profitabilitate, la volum, la transport, la costuri marketing, etc. Cum pot verifica rentabilitatea daca este sa creez un bundle. La partea de pret cam am idee, daca este produs principal cu produs principal pot pune 50%, daca este produs secundar ceva de genul 10%, sper ca nu vorbesc prostii. La costuri de marketing fac o suma a celor doua costuri de ppc sau o medie? Vreau sa stiu daca am tras concluziile corecte sa nu fac vreo greseala. La costurile de marketing as vedea o suma intrucat ar trebui sa am campanie de ppc pe ambele keyword-uri sau ma insel?

Multumesc anticipat.

 

Cu stima,

Madalina Hoffmann

 

 
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
1
sergiu
sept. 27, 2019
Flag(0)

Pentru calculul profitabilității trebuie sa tratezi bundle-ul ca pe un singur produs.
Ai landed cost total (producție + transport la depozit), taxe FBA totale (în funcție de greutatea și dimensiunile ambelor produse împreună).
Pe partea de PPC va trebui sa targetezi KW relevante pentru amândouă produsele, urmând ca după analiza periodică a rapoartelor sa afli care sunt profitabile.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cursul AMZ Academy
Back to top button