Cum pot scapa de un stoc blocat?

Vlad Stanescu
oct. 01, 2018 07:45 AM 1 Răspunsuri Inscriere
Member Since Oct 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
De-a lungul timpului am facut multe greseli, de la investitii proaste in reclame pierderea reviewurilor, remapare si multe altele. Cum pot scapa de stoc vanzandu-l pe tot o data avand in vedere ca prin amazon am pierdut orice rank si nu am mai reusit sa vand 1 produs pe de mai bine de o luna. Pur si simplu e blocat :(. Multumesc.
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
oct. 02, 2018
Flag(0)

Imi pare rau pentru situatia ta.

Daca mai ai destule unitati (100+) ai putea totusi sa faci o lansare pe un keyword bun folosind Tomoson sau JumpSend pentru a distribui cupoane de reducere (cu Super URL). Astfel e posibil sa prinda tractiune si sa se vanda si restul organic, astfel reusind sa mai scoti din bani.

Dar pentru asta ti-ar trebui macar 5 review-uri.

In rest, daca vrei sa faci lichidare de stoc, exista companii in US care se ocupa cu asta. Nu pot sa-ti fac o recomandare pentru ca nu am folosit vreuna (am avut si eu un produs pe care l-am lichidat, dar prin metoda de mai sus).

Cel mai repede primesti recomandari pentru astfel de firme daca intrebi in grupurile FB pentru Amazon sellers internationale, cum ar fi:
– The Amazing Seller
– Amazon FBA Competitive Edge
– Amazon FBA Domination

Dar sa nu te astepti sa primesti mai mult de 25-30% din pretul de productie.

Succes!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton
Back to top button