Cum pot trece de etapa de verificare a Upgrade-ului facut pe FBA Professional cu Romania ca tara, cand cand Romania nu se pate fi selectata din lista emailului ce l-am primit de la ei?

Simionescu Alexandru
iul. 19, 2017 08:36 AM 1 Răspunsuri Inscriere
Member Since Jul 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salutare! As dori o farama de inspiratie intr-o problema cam spinoasa: mi-am setat contul de Individual Seller pe Romania fara probleme si verificat. Apoi facut UPGRADE pe professional FBA cu firma tot fara probleme, Romania a putut fi selectata pe tot parcursul setari contului. Apoi astia de la AMazon m-au taxat imediat pentru FBA 40$, deci relatia cu banca a mers. Apoi, aici e aici........ mi-au trimis un email la care trebuie sa atasez documente de verificat doar prin selectia tarii de origine.
Surpriza: aici Romania nu poate fi selectata deci nici documente nu pot trimite. Astia de la Support pur si simplu nu inteleg ca Romania poate fi folosita la setarea contului si verificata dar in email-ul lor in menu nu se gaseste Romania.
Stie cineva cum se rezolva asta?Firma este pe Romania ... cum as putea folosi o alta tara cand pe gartile trimise s-ar vedea unde este rezidenta firma?
Chiar am nevoie de un raspuns ce m-ar lumina.
Multumesc
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
Pintea Alex
iul. 22, 2017
Flag(0)

Salut Alexandru.

Tocmai ma gandeam ce bine era sa fi inceput si eu cu un Individual Seller Account in speranta ca scap de problema cu Romania care nu e listata la ei pt cont de professional. Se pare ca astia is fixisti rau de tot pe lista aia…nici eu nu reusesc nici cum sa trec de faza asta. Dupa ce le-am incarcat documentele cu adresa de Ro din interfata web principala mi s-a inregistrat automat un tichet …am tot redeschis acel tichet si incepeam sa le explic ca eu vreau sa fiu seller…ca Amazon ar trebui sa includa Romania…bla,bla…de fiecare data mi se raspundea cu acel mesaj automat: ”

Hello,

The country of origin you selected during registration does not match the information on the documents you provided.

In order to be eligible to sell on Amazon, you need to be resident in one of the following countries…” Am mai citit pe undeva intr-o postare ca cica pe contul de buyer din pagina principala amazon.com care s-a creat automat atunci cand am creat pe cel de seller, sa verificam sa avem o singura adresa. Eu aveam mai multe….acuma am setat o singura adresa ca si cea din documente. Sunt curios daca se intampla ceva pana saptamana viitoare.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
cartea "Vânzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?" de Sergiu Nichitean
Back to top button