Cum pot trece de etapa de verificare a Upgrade-ului facut pe FBA Professional cu Romania ca tara, cand cand Romania nu se pate fi selectata din lista emailului ce l-am primit de la ei?

Simionescu Alexandru
iul. 19, 2017 07:13 AM 0 Răspunsuri Inscriere
Member Since Jul 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salutare! As dori o farama de inspiratie intr-o problema cam spinoasa: mi-am setat contul de Individual Seller pe Romania fara probleme si verificat. Apoi facut UPGRADE pe professional FBA cu firma tot fara probleme, Romania a putut fi selectata pe tot parcursul setari contului. Apoi astia de la AMazon m-au taxat imediat pentru FBA 40$, deci relatia cu banca a mers. Apoi, aici e aici........ mi-au trimis un email la care trebuie sa atasez documente de verificat doar prin selectia tarii de origine.
Surpriza: aici Romania nu poate fi selectata deci nici documente nu pot trimite. Astia de la Support pur si simplu nu inteleg ca Romania poate fi folosita la setarea contului si verificata dar in email-ul lor in menu nu se gaseste Romania.
Stie cineva cum se rezolva asta?Firma este pe Romania ... cum as putea folosi o alta tara cand pe gartile trimise s-ar vedea unde este rezidenta firma?
Chiar am nevoie de un raspuns ce m-ar lumina.
Multumesc
1 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

0 Răspunsuri
Ordonează după:

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
cartea "Vânzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?" de Sergiu Nichitean
Back to top button