Află totul despre vânzarea de produse fizice pe Amazon în 2 zile! Cursul Amazon Business Boost susținut de Sergiu Nichitean. București, 24-25 martie.

Cum pot trece de etapa de verificare a Upgrade-ului facut pe FBA Professional cu Romania ca tara, cand cand Romania nu se pate fi selectata din lista emailului ce l-am primit de la ei?

Facebook Profile photo
Subscriber Member Since Jul 2017
Flag(0)
Inscriere Iul 19, 2017 07:13 AM 0 Answers
Subscribe

Salutare! As dori o farama de inspiratie intr-o problema cam spinoasa: mi-am setat contul de Individual Seller pe Romania fara probleme si verificat. Apoi facut UPGRADE pe professional FBA cu firma tot fara probleme, Romania a putut fi selectata pe tot parcursul setari contului. Apoi astia de la AMazon m-au taxat imediat pentru FBA 40$, deci relatia cu banca a mers. Apoi, aici e aici........ mi-au trimis un email la care trebuie sa atasez documente de verificat doar prin selectia tarii de origine. Surpriza: aici Romania nu poate fi selectata deci nici documente nu pot trimite. Astia de la Support pur si simplu nu inteleg ca Romania poate fi folosita la setarea contului si verificata dar in email-ul lor in menu nu se gaseste Romania. Stie cineva cum se rezolva asta?Firma este pe Romania ... cum as putea folosi o alta tara cand pe gartile trimise s-ar vedea unde este rezidenta firma? Chiar am nevoie de un raspuns ce m-ar lumina. Multumesc
1 Subscribers
Facebook Profile photo
Submit Answer
Please login to submit answer.

0 Answers
Sort By:

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!