Cum pot trece de etapa de verificare a Upgrade-ului facut pe FBA Professional cu Romania ca tara, cand cand Romania nu se pate fi selectata din lista emailului ce l-am primit de la ei?

Ai verificat întâi întrebările astea?

  Facebook Profile photo
  Subscriber Member Since Jul 2017
  Flag(0)
  Inscriere Iul 19, 2017 07:13 AM 0 Răspunsuri
  Abonează-te

  Salutare! As dori o farama de inspiratie intr-o problema cam spinoasa: mi-am setat contul de Individual Seller pe Romania fara probleme si verificat. Apoi facut UPGRADE pe professional FBA cu firma tot fara probleme, Romania a putut fi selectata pe tot parcursul setari contului. Apoi astia de la AMazon m-au taxat imediat pentru FBA 40$, deci relatia cu banca a mers. Apoi, aici e aici…….. mi-au trimis un email la care trebuie sa atasez documente de verificat doar prin selectia tarii de origine.
  Surpriza: aici Romania nu poate fi selectata deci nici documente nu pot trimite. Astia de la Support pur si simplu nu inteleg ca Romania poate fi folosita la setarea contului si verificata dar in email-ul lor in menu nu se gaseste Romania.
  Stie cineva cum se rezolva asta?Firma este pe Romania … cum as putea folosi o alta tara cand pe gartile trimise s-ar vedea unde este rezidenta firma?
  Chiar am nevoie de un raspuns ce m-ar lumina.
  Multumesc

  1 participanți
  Facebook Profile photo
  Lasă răspuns
  Please login to submit answer.

  0 Răspunsuri
  Ordonează după: