Cum sa fixez pretul de vanzare?

Lenuta Cireasa
nov. 13, 2018 11:43 AM 1 Răspunsuri Inscriere
Member Since Nov 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna ziua!Am o dilema.Sunt in faza de finalizare a productiei si cum este necesar sa-mi obtin codurile de bare din Amazon,trebuie sa ma conformez pentru completarea datelor si anume pretul produsului.Mi-am facut calcule,costuri tot fara sa ma gandesc si la produsele pe care urmeaza sa le dau gratis care,normal,ridica costurile.Va rog sa-mi spuneti si mie cam cate astfel de produse mi se vor duce.Din nou,stiu ca veti spune ca depinde de impactul lansarii dar,m-ar interesa mai multe pareri in functie de experienta dvs.Cheltuielile reale pentru produsul meu sunt 13,5$.Eu m-am gandit sa pun 20$.Chestia este ca daca dau produse prin BOGO,imi  modifica socoteala.Eu va intreb,cum ati face dvs.in acest caz.Mi-ar fi de mare ajutor pererile celor cu experienta.Multumesc tuturor!
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
nov. 14, 2018
Flag(0)

Buna Lenuta, numarul de unitati date ca si giveaway pentru ranking depinde de volumul de vanzari pe care il au competitorii tai principali pe cuvantul cheie targetat.

Am scris un articol unde acopar acest subiect: https://amazon-seller.ro/cum-poti-sa-lansezi-un-produs-direct-pe-pagina-prima-pagina-in-8-zile/

Legat de pret, la inceput, cand nu ai review-uri multe, ar fi bine sa fie macar cu $1 mai mic decat media primilor competitori, pentru a oferi cumparatorilor un motiv sa aleaga produsul tau.

Daca produsul tau ofera ceva unic si are o valoare perceputa mai mare, evidenta din imaginea principala, atunci poti avea si un pret mai mare de la inceput.

Recomandabil ar fi un profit brut de minim 30%, relativ la un pret de care spuneam mai sus (cam cu $1 mai mic decat competitorii), Pe care sa-l tintesti deja dinainte sa alegi produsul (ca si criteriu de alegere).

Nu prea pot sa-ti dau un pret recomandat pentru ca nu ai mentionat product size tier (Small standard-size, Large standard-size).

Dupa ce am informatia asta pot sa-ti ofer o recomandare.

Succes!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic "Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?"
Back to top button