Giveaway

Neagoe Basarab
iul. 28, 2018 03:36 PM 1 Răspunsuri Lansare produs
Member Since Jul 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut. Am primele mele produse la vanzare pe Amazon de exact o luna si o saptamana dar dupa ce am ajuns cu ele pe Amazon m-am blocat. Am nevoie de ajutor ca de aer, deoarece timp de 1 luna am vandut doar 2 produse la 2 cunostiinte. Acum am urmat pasii descrisi de dvs pe blog si am generat primele mele cupoane de reducere pentru un giveaway, fapt pentru care va multumesc enorm, pentru ca singur nu m-as fi descurcat. Intrebarea mea este ... dupa generarea codurilor campania de Giveaway porneste automat? Am intrat pe Giveaway si nu imi gaseste ASIN-ul. Multumesc din suflet..
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
iul. 30, 2018
Flag(0)

Salut, dupa ce ai creat cupoanele, nu se activeaza nicio campanie in mod automat. Acele cupoane le vei distribui dupa cum doresti, folosind platforme ca Tomoson, Jump Send, sau pe Facebook.

E important de notat ca asta nu are legatura cu campania de tip Giveaway pe care o gasesti in Seller Central sub Advertising / Promotions. Aceea e un alt tip de campanie pe care nu o recomand, pentru ca costa mult si are beneficii putine.

Eu recomand sa distribui cupoanele folosind platforma Tomoson pentru a creste in ranking pentru anumite cuvinte cheie.

Pentru mai multe informatii, am scris un articol detaliat pe acest subiect: https://amazon-seller.ro/lansarea-produsului-cum-am-folosit-tomoson-pentru-pomparea-algoritmului-amazon/

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Neagoe Basarab
- Jul 31, 2018 12:31 AM
Flag (0)
0

Multumesc Mult. Am pornit o Campanie de incercare pe Tomoson cu 60 de coduri cu reducere de 90%. Imi puteti spune, va rog, daca are sanse sa porneasca atat timp cat nu am platit Influenceri?

Neagoe Basarab
- Jul 31, 2018 12:37 AM
Flag (0)
0

Va rog mult, inca o intrebare: Nu am reusit sa generez Super URL deoarece nu imi apare pe listing Storefront. Cum pot rezolva problema si sa obtin acel Super URL? Va multumesc din Nou.

Neagoe Basarab
- Jul 31, 2018 01:14 AM
Flag (0)
0

Am reusit sa obtin Super URL. Merci pentru Indrumare. Apreciez enorm orice ajutor.

Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic "Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton?"
Back to top button