Opțiunea de distribuire a stocului poate fi însă dezactivată

Traian Niagu
nov. 21, 2018 10:35 AM 1 Răspunsuri Transport
Member Since Oct 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut Sergiu,

Vreau sa fac restock la un produs de care vorbeam acum o luna.

Intre timp am cumparat cartea ta (super fain scrisa, respect) si recomandai la un moment dat la Imbound settings sa debifam varianta default si sa alegem serviciul de plasare a inventarului (Inventory Placement Service). Acolo mai mic specifica (A per-unit service fee applies).

In cazul meu, la catitatea pe care vreau sa o trimit si din cauza ca marfa trebuie divizata in trei depozite, imi cere o taxa de 900 USD (am bifat si eu serviciul).

Ce parere ai, sa las bifat serviciul si sa platesc taxa sau sa debifez si sa trimit in trei locatii diferite?

Multumesc anticipat

Cu respect

Niagu Traian

 

 
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
nov. 21, 2018
Flag(0)

Salut Traian, mulțumesc pentru feedback.

Inventory Placement Service (trimiterea întregului stoc la un singur depozit) presupune o taxă pe unitate, începând de la $0.30.

Taxa asta crește în funcție de greutatea și volumul produselor. Mai multe detalii aici: https://sellercentral.amazon.com/gp/help/external/200735910

De obicei, prețul pe care îl cere curierul sau forwarder-ul pentru a trimite la 3 depozite este mai mare decât aceasta taxa.

Dar nu este o regulă, deci cere o ofertă și pe partea de transport pentru a face o comparație și apoi vei putea lua decizia în cunoștință de cauza.

Succes!

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Cartea in format electronic Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton
Back to top button