Persoana fizica

Andrei
iun. 15, 2020 05:42 PM 1 Răspunsuri Lansare produs
Member Since May 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna ziua , as avea o intrebare pentru dumneavoastra . Ideea mea este sa activez ca professional seller pe Amazon , infiintand deci firma Srl in Romania . Intre timp insă am gasit un produs care mi se pare foarte interesant si pe care as vrea sa l vand inainte de a imi infiinta firma Srl, deci ca Individual Seller deoarece este vorba de un produs sezonier . As vrea sa va intreb daca este cu adevarat posibila vanzarea unui produs in scurt timp (o luna?) de la gasirea acestuia  si implicit si a furnizorului, sau si ca Individual Seller este o durata de timp minima care trebuie sa decurgă pentru a putea vinde ca Individual Seller respectand parametrii si cerintele prestabilite ? Ce cerinte implica vanzarea de produse pe Amazon ca persoana fizica? Care ar fi factorii pro si contra?
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
iun. 16, 2020
Flag(0)

In primul rand, contul de tip Individual Seller, si anume cel unde nu e acel abonament lunar de $39.99, ci o taxa pe fiecare produs vandut, nu se preteaza modelului de business prezentat pe acest site.

Asta pentru ca in calitate de Individual Seller nu ai acces la FBA si nici la reclame PPC, printre altele, plus ca ai o limita de unitati pe care le poti vinde lunar.

Deci trebuie neaparat sa deschizi cont de Professional Seller, cel cu abonament lunar de $39.99.

Ca si nota, Amazon.com (platforma din SUA) permite deschiderea unui cont Professional si ca si Individual (adica persoana fizica), poate la asta te refereai.

Dar nu recomand activarea pe persoana fizica, din motivele mentionate in acest articol: https://amazon-seller.ro/cum-activez-pe-amazon-persoana-fizica-firma-in-romania-firma-in-sua/

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button