Procese legale cumparator-vanzator

AnaC
sept. 10, 2020 11:45 AM 1 Răspunsuri General
Member Since Sep 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna ! Sunt in etapa de research legat de tot ceea ce inseamna Amazon FBA si am dat de multe ori de discutii referitoare la aspecte legale, mai precis ca poti fi dat in judecata de un cumparator. Nu ma refer la procese de copyright/patent/trademark ci de un proces in care cumparatorul s-a ranit cu produsul tau. Stiu ca americanilor le place sa dea in judecata in stanga si in dreapta si ar gasi vina si celui mai sigur produs. Intrebarea mea e daca ai patit vreodata asa ceva/cunosti vanzatori care au trecut prin asta/ e ceva ce se intampla cu regularitate? Multumesc
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
1
sergiu
sept. 11, 2020
Flag(0)

Este ceva ce se intampla foarte rar, nu am cunoscut niciun seller (din peste 100 de selleri romani si din alte tari cu care am discutat personal) care sa fi fost dat in judecata de cumparatori.

Un motiv este si ca nici eu, nici alti traineri/influenceri din sfera asta nu recomanda sa mergi pe nise cu produse mai riscante (electronice care au baterii si/sau se baga in priza – risc de electrocutare, explozie; cosmetice si suplimente alimentare – risc de reactii adverse etc.)

Mergem pe produse cat mai sigure in utilizare.

Totusi, e ok sa nu ne asumam niciun risc si sa vindem sub o societate cu raspundere limitata (SRL, LLC, Ltd etc.).

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
AnaC
- Sep 18, 2020 01:21 PM
Flag (0)
0

Multumesc mult pentru raspuns ! E o veste buna.

Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button