Salut Sergiu, cu Payoneer se pot face plati la furnizori?

Ionut@
nov. 24, 2019 10:31 PM 1 Răspunsuri General
Member Since Nov 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

  • Salut Sergiu,am vorbit mai mult de World First nu cred ca te-am intrebat de Payoneer asta; cu Payoneer se pot face plati la furnizori,atat direct cu cardul cat si cu Payoneer asociat la Pay pal?

  • Legat de ce te-am intrebat data trecuta referitor la firma inafara apartamentului m- am referit la faptul daca desfasurand activitate online e nevoie sa am panou cu firma afara care semnalizeaza ca in apartament este o societate teoretic avand un srl.stiu ca sant site-uri de specialitate dar tu avand o activitate care vreau sa o fac si eu,vroiam sa stiu din experienta ta daca trebuie panou cu firma afara, stampila si ce mai trebuie pentru srl cu activitate online.Multumesc

2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
nov. 28, 2019
Flag(0)

1. Da, poti sa platesti furnizorii cu cardul Payoneer sau prin PayPal cu acel card atasat daca furnizorul accepta acest lucru.

Furnizorii de obicei nu vor sa fie platiti cu cardul (prin platforma Alibaba – AliPay) sau prin PayPal pentru ca platesc comisioane prea mari.

Metoda preferata de furnizori si cea mai folosita este transferul bancar (T/T).

Cu World First sigur poti face transfer din contul deschis la ei catre contul furnizorului, dar la Payoneer din cate stiu nu se poate. In acest caz, la Payoneer va trebui sa transferi banii de la ei in contul tau romanesc (in RON), apoi sa-i convertesti din nou in USD pentru a face transferul bancar dintr-un cont romanesc de USD catre contul furnizorului.

2. Nu esti obligat in niciun fel sa semnalezi cu vreun panou ca este o firma in apartament, indiferent ce activitate ai. Exista apartamente cu 20 de firme inscrise pe ele si nu stie nimeni…

Stampila de obicei se face, dar nu mai e obligatorie pe documente din 2015.

Ca sa fie clar: un SRL cu domeniul de activitate vanzari online are aceleasi obligatii ca orice alt SRL, nimic in plus, nimic in minus.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button