Salut,ce alternative mai sigure sant la Payoneer si World First?

Ionut@
nov. 29, 2019 12:34 PM 1 Răspunsuri General
Member Since Nov 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut, legat de cont si card stiu care-i diferenta(ti -am scris direct card ca am zis ca se subantelege ca oricum este un cont asociat la card);cum ti -am mai scris mai demult,pentru inceput pana ma familiarizez cu sales central si cu alte lucruri, eu as deschide un cont individual pe persoana fizica facand Online arbitrage si de aici pleaca dubiile mele legate de Payoneer si World First.

Din ce - am inteles cu  Payoneer as putea face pe persoana fizica, as putea incasa bani dla Amazon,dar nu cred ca pot face plati pentru Online arbitrage decat daca magazinele online din sua au si accepta plata catre un cont de-al lor Payoneer sau cu Pay pal asociat la Payoneer.

Legat de World First stiu ca mi -ai spus ca nu se poate face pe persoana fizica si neavand un card asociat nu cred ca se poate folosi pentru Online arbitrage ci mai degraba pentru Private label si Wholesale cred.

In cazul asta,daca e asa cum am scris,imi poti spune te rog daca stii o alternativa la Payoneer si World First tinand cont de aceste lucruri: sa se poata face atat pe persoana fizica cat si firma,sa primesc banii dla Amazon dar sa pot face si plati online pentru Arbitrage si eventual apoi sa pot folosi si pentru Private label? Multumesc
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
dec. 04, 2019
Flag(0)

Cu Payoneer poti face ceea ce ai descris (online arbitrage, plati pe site-uri) pentru ca ei iti ofera un card MasterCard pe care il poti folosi pentru a face plati pe orice site.

Il poti folosi inclusiv la orice POS din lume care accepta MasterCard si pentru a scoate cash la bancomat (dar comisionul e urias in acest caz).

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
AMZ Academy
Back to top button