Shipping produse

Andrei
sept. 18, 2020 03:18 PM 1 Răspunsuri Transport
Member Since May 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salut. Am o mare dilema si cred ca si ceilalati selleri pe Amazon o au. Am auzit ca Amazon a impus recent o limita pentru produsele trimise de catre vanzatori in USA. Aceasta limita vizeaza un numar maxim de 200 de produse. Ce ar fi de facut, pentru ca discutand cu persoana care mi-a furnizat aceasta informatie, mi-a spus ca nu ar merge sa integrezi toate produsele pentru a le expedia catre USA. Sa spunem ca eu vreau sa trimit 1000 de produse , se puteau inregistra 5 shipping-uri a cate 200, ca mai apoi sa le aduni pe toate si sa le trimiti la Amazon, dar am auzit ca aceasta practica nu este acceptata. Mi s-a spus apoi ca cea mai ok varianta pentru a trimite 1000 de produse la Amazon este sa trimiti odata 200 la ei in depozit dupa care cele 800 de produse sa le depozitezi la o alta firma, bineinteles contracost. Cum m-ati sfatuii sa procedez in acest caz? Tin sa mentioned ca eu doresc sa expediez 2000 de produse, dar ma bate gandul sa limitez acest numar... multumesc anticipat!
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
0
sergiu
sept. 21, 2020
Flag(0)

De cand s-a impus aceasta limita recomandam trimiterea celor 200 la depozitul FBA, si restul la depozite externe.

Varianta (hack-ul) de a crea mai multe shipment-uri de cate 200 de unitati inainte sa se actualizeze sistem s-a dovedit ca e foarte riscanta, pentru ca am auzit de cazuri unde au fost refuzate shipment-urile la depozit.

Ca si depozit extern, recomand serviciile celor de la Inspector Control: https://www.inspectorcontrol.com/

In rest, in acest articol mai poti vedea cateva recomandari de depozite externe: https://amazon-seller.ro/vanzarile-pe-amazon-si-covid-19-probleme-solutii-si-previziuni/

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button