Trademark registration si TVA

Silviu Manea
apr. 02, 2019 03:52 PM 1 Răspunsuri Lansare produs
Member Since Mar 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Salutare , de curand am completat formularele pe TRADEMARKIA si am amanat terminarea procesului deoarece la ultimul pas imi mai da cateva optiuni pe care le pot bifa . Acestea sunt :


  • OPTIONAL: Trademark Search Report for $199 USD

  • OPTIONAL: Do you want to publish a copyright notice for this mark on Trademarkia for $29 USD extra?

  • OPTIONAL: Do you want Trademarkia to Reserve STriker on the top 28 social media websites for $49 USVreau si eu o parere despre ce ar trebuii sa mai bifez , asta daca mai este nevoie de vreo optiune in plus ...

Si mai am o nelamurire , iar pentru nu a posta a 2 a oara m am gandit sa o pun tot aici . Am citit pe un alt grup pe fb ca abonamentul lunar pe amazon ar fi 39,99 +TVA , asta in cazul in care esti neplatitor de TVA . Intre timp am reusit sa devin platitor de TVA .     Trebuie introdus vreun act aditional pentru a demonstra Amazonului ca sunt platitor ? si daca raspunsul este da , va rog frumos sa ma indrumati catre acea sectiune . Multumesc anticipat pentru ajutor !!
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
1
sergiu
apr. 03, 2019
Flag(0)

1. Niciuna din aceste optiuni nu iti e necesara pentru inregistrarea la Brand Registry pe Amazon, deci poti sa nu le bifezi (eu nu am bifat niciuna).

2. Pentru a fi luat in considerare ca si platitor de TVA de catre Amazon, trebuie sa introduci codul de inregistrare TVA (RO…) in Seller Central sub Settings / Account Info / Tax Information / VAT Information.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Silviu Manea
- Apr 08, 2019 10:15 AM
Flag (0)
0

Ms mult Sergiu … Acum mi am dat si eu seama k nu am mai zis nimic …. Multumesc mult pt ajutor

Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button