Utile

MadalinaHoffmann
sept. 25, 2019 01:07 PM 1 Răspunsuri Inscriere
Member Since Sep 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)
Buna ziua,

  1. Pentru cautare keywords: in cartea 'Vanzarea epe Amazon' este descrisa varianta de cautare relevant keywords folosind Cerebro dar eu folosesc drept software cautare produse: amazeowl. Am incercat si Viral Launch si mai am o luna de Jungle Scout dar Amazeowl imi este mie mult mai complet caci imi fac update-urile si nu mai deschid eu fiecare site in parte, are trends incorporat si unit price prin Alibaba si monthly word searches. In fine, intru in detalii. Intrucat nu folosesc Cerebro, partea cu explicatiile legate de keywords imi este un pic cam greu de folosit, dar intrebarea mea este: as putea sa folosesc zonekeywords? Spre deosebire de merchant words care iau datele de pe motoarele de cautare, zonekeywords ia datele direct de pe amazon. Exista cineva care l-a testat si are rezultate. Momentan am citit despre el.

  2. La partea cu primele review-uri: este o idee buna sa folosesc Amazon Earlier Reviewer? Costa, intradevar, dar este sigur si primesc cele 5 reviews fara sa risc sa mi se suspende contul pentru ca este prin programul lor.

  3. La partea cu giveaway lansare produs: as putea sa folosesc si varianta pageonify? Practic, decid cate produse vreau sa dau (in cazul asta gratis) si ei imi gasesc cumparatorii, care sunt obligati sa intre pe pagina mea de pe amazon si sa faca cumpararea direct de pe pagina, la prezentarea bonului primeste suma aferenta produsului meu. Chatch-ul este ca: pe pagina se inregistreaza drept vanzare organica si este un win-win situation. Pierd la faza cu discount caci practic le dau gratis, dar ei primesc produsul, eu inregistrez 'vanzarile' si primesc si datele lor sa pot genera campanie de multumire si solicitare reviews.


Multumesc anticipat.

Cu stima,

Madalina Hoffman

 
2 participanți
Lasă răspuns
Please login to submit answer.

1 Răspunsuri
Ordonează după:
Cel mai bun răspuns
1
sergiu
sept. 27, 2019
Flag(0)

1. Nu am folosit Amazeowl și nici zonekeywords, dar sunt asemănătoare ca și funcționalitate cu restul platformelor de keyword research din câte am citit.
Legat de sursa cuvintelor cheie, la sfârșitul lui 2018 Amazon a încetat sa mai ofere direct informații legate de KW și volume de căutări.
Am anunțat acest eveniment printr-un articol: https://amazon-seller.ro/amazon-inchide-robinetul-cu-volume-reale-de-cautari-pentru-cuvinte-cheie/
Așadar, niciun soft nu mai lucrează cu date reale de la Amazon, ci cu estimări.

2. Este OK sa apelezi și la ERP, dar sa te aștepți ca poate dura și câteva luni pana primești cele 5 reviews, timp în care pierzi inerția de start (honeymoon period). Deci nu prea poți sa te bazezi doar pe aceasta varianta.

3. Nu am folosit pageoneify, dar din câte am citit, ei folosesc doar PPC pt lansare. Ce descrii aici pare sa fie un sistem de rebate care in general merge, dar astfel de servicii sunt împotriva TOS și sunt targetate des de avocații Amazon.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Log in pentru a răspunde
Răspunzi sub numele Trimite

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
AMZ Academy
Back to top button