Termeni și condiții

Blogul Amazon Seller Romania, la adresa amazon-seller.ro, este un blog scris de Sergiu Nichitean, care abordează subiecte legate de pornirea și creșterea unei afaceri bazată pe vânzarea de produse fizice pe platforma Amazon. Mai multe despre blog și autor puteți citi pe pagina Despre blog și autor.

Site-ul amazon-seller.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Un scop al acestui site este crearea unei comunități și oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Autorul își rezervă dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu pe care nu îl consideră potrivit, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care se precizează altfel, sunt creația autorului și toate drepturile de autor îi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele de pe acest blog, aveți obligația să includeți un link către articolul original.

Citește și Politica de confidențialitate.

Amazon FBA - Cursul AMZ Academy
Back to top button