Diverse

Toată afacerea ta cu produse fizice pe Amazon în 5 etape

Văd des în grupurile de discuții despre afacerile cu produse fizice pe Amazon persoane care abia au auzit de acest model de business și n-au nicio idee ce implică asta și cu ce să înceapă.

Acum 2 ani am scris un articol cu un titlu asemănător cu titlul acestui articol, și este unul din cele mai vizitate articole de pe site. Dar 2 ani în domeniul e-commerce și al internetului poate părea un secol…

Așa că, ia să vedem care ar fi pașii prin care trece o afacere cu produse fizice pe Amazon începută acum, în 2019. Majoritatea acestor pași i-am acoperit deja prin articole postate pe acest blog, așa că voi pune link-uri acolo unde este cazul.

Pentru a „stiliza” un pic conținutul, o să compar etapele cu cele ale unei competiții de anduranță, la fel cum o fac în cartea mea, „Vânzarea pe Amazon – Sprint sau Maraton?”

1. Antrenamentul

Încă nu știm nimic despre Amazon și ce oferă această platformă, așa că începem să aflăm despre motorul de căutare, sistemul de ranking, platforma de publicitate, FBA și toate celălalte noțiuni de bază.

Apoi suntem pregătiți să ne decidem ce vrem să vindem, astfel vom:

2. Incălzirea

Avem un produs, și trebuie să-l pregătim de lansare.

Înainte de toate, ne vom înscrie ca și vânzător terț pe platforma Amazon, apoi vom:

3. Startul

Suntem gata de lansare! Pentru a face tam-tam cu produsul nostru vom:

4. Parcursul

Afacerea noastră a luat-o din loc, dar mai avem de lucru pentru că va trebui să:

Astfel, vom crește o afacere puternică, care ne va aduce beneficii ani buni de acum, sau…

5. Finish

În momentul când avem o afacere stabilă și profitabilă cu un track-record pozitiv de cel puțin un an, ne putem decide să o vindem.

Astfel vom obține „dintr-un foc” profitul pe o lună înmulțit cu 20-30.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

14 Comments

  1. Din august 2017, romanii pot vinde pe Amazon cu acte in regula. Fiind cel mai mare retailer online din lume (la distanta mare de urmatorul clasat, eBay), cine ar „boicota” Amazon ar pierde o oportunitate imensa.

   1. Indemn la boicot? Nu vad motivul decat protejarea unor afaceri tipic ro., Un exemplu produs care costa 10 – 20 $ buc la comenzi pana 100 buc vandute in Ro cu 100- 2000 ron bucata. Ne iau unii de prosti concurenta duce la reglarea pretului pe piata.

 1. buna ,,o intrebare -..daca incerc sa cumpar de pe AMAZON ,,alta tara din Europa (Italia,Germania ,,,etc) toti spun ca nu expediaza in Romania .Oare nu sintem in Europa??? mai ales ca Amazon are reprezentanta in Romania,,,

 2. incerc de ceva vreme sa ma documentez despre vanzarile pe Amazon,nu reusesc sa inteleg mare lucru…nu am mai facut vanzari niciodata…

  1. Bună ziua, și eu sunt în aceeași situație. Dacă afli ceva nou, imformație utila, despre lansarea produsului anunță-mă și pe mine. Vreau sa ma apuc de business asta dar ma tem ca voi pierde banii iar trainingurile care se fac contra cost de peste 1000 euro, nu e fact ca sunt de ajutor, și nici nu sunt dispus sa dau asa suma de bani

   1. Tot ce am învățat pina acum este din video de pe YouTube de Sergiu Nichitean, spune lucruri bune.

 3. De unde se poate cumpara o afacere gata de pe amazon ? Asa cum ai amintit ca l-a sfarsit se poate vinde 🙂 Multumesc

 4. Salut, cred ca ati uitat sa punctati pasul de a infiinta o firma, cred ca este foarte important si asta, sau nu este nevoie de o firma pentru a vinde online pe Amazon? Chiar as vrea mai multe informatii, ce fel de societate este mai avantajoasa spre exemplu ??

 5. Buna ziua

  Am si eu niste intrebari daca se poate.

  Produsele odata ajunse la Amazon vor fi livrate de Amazon ? Trebuie impachetate individual direct de la furnizor sau se trimite un colet mare din care amazon va reimpacheta ?Am citit niste articole aici pe site si se mentionau niste coduri de bare care trebuie lipite pe cutii. Aceste coduri de bare le trimit furnizorului si le lipesc ei pe cutii , va face cineva de la Amazon asta sau cum se procedeaza?

  1. I: Produsele odata ajunse la Amazon vor fi livrate de Amazon ?
   R: Da

   I: Trebuie impachetate individual direct de la furnizor sau se trimite un colet mare din care amazon va reimpacheta ?
   R: Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul propriu, asa cum o sa ajunga la cumparator. Atunci cand trimiti stocul de la furnizor la depozitul Amazon, vei impacheta mai multe produse (in propriul ambalaj) intr-un colet mai mare. Anagajtii de la depozit vor desface coletul si vor stoca produsele individual, gata pentru livrare.

   Legat de coduri de bare si alte informatii despre cum se trimite un stoc la Amazon, iti recomand acest articol: https://amazon-seller.ro/16-pasi-prin-care-listezi-primul-produs-si-faci-un-fba-shipment/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button