Diverse

Toată afacerea ta cu produse fizice pe Amazon în 5 etape

Văd des în grupurile de discuții despre afacerile cu produse fizice pe Amazon persoane care abia au auzit de acest model de business și n-au nicio idee ce implică asta și cu ce să înceapă.

Acum aproape 2 ani am scris un articol cu un titlu asemănător cu titlul acestui articol, și este unul din cele mai vizitate articole de pe site. Dar 2 ani în domeniul e-commerce și al internetului poate părea un secol…

Așa că, ia să vedem care ar fi pașii prin care trece o afacere cu produse fizice pe Amazon începută acum, în toamna lui 2018. Majoritatea acestor pași i-am acoperit deja prin articole postate pe acest blog, așa că voi pune link-uri acolo unde este cazul.

Pentru a „stiliza” un pic conținutul, o să compar etapele cu cele ale unei competiții de anduranță, la fel cum o fac în cartea mea, „Vânzarea pe Amazon – Sprint sau Maraton?”

1. Antrenamentul

Încă nu știm nimic despre Amazon și ce oferă această platformă, așa că începem să aflăm despre motorul de căutare, sistemul de ranking, platforma de publicitate, FBA și toate celălalte noțiuni de bază.

Apoi suntem pregătiți să ne decidem ce vrem să vindem, astfel vom:

2. Incălzirea

Avem un produs, și trebuie să-l pregătim de lansare.

Înainte de toate, ne vom înscrie ca și vânzător terț pe platforma Amazon, apoi vom:

3. Startul

Suntem gata de lansare! Pentru a face tam-tam cu produsul nostru vom:

4. Parcursul

Afacerea noastră a luat-o din loc, dar mai avem de lucru pentru că va trebui să:

Astfel, vom crește o afacere puternică, care ne va aduce beneficii ani buni de acum, sau…

5. Finish

În momentul când avem o afacere stabilă și profitabilă cu un track-record pozitiv de cel puțin un an, ne putem decide să o vindem.

Astfel vom obține „dintr-un foc” profitul pe o lună înmulțit cu 20-30.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Tags
Show More
Cartea in format electronic Vanzarea pe Amazon - Sprint sau Maraton

Related Articles

3 Comments

    1. Din august 2017, romanii pot vinde pe Amazon cu acte in regula. Fiind cel mai mare retailer online din lume (la distanta mare de urmatorul clasat, eBay), cine ar „boicota” Amazon ar pierde o oportunitate imensa.

      1. Indemn la boicot? Nu vad motivul decat protejarea unor afaceri tipic ro., Un exemplu produs care costa 10 – 20 $ buc la comenzi pana 100 buc vandute in Ro cu 100- 2000 ron bucata. Ne iau unii de prosti concurenta duce la reglarea pretului pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.