Tutoriale

Tutorial video: cum găsești CUVÂNTUL CHEIE PRINCIPAL pe Amazon

Astăzi continuăm cu căutarea viitorului nostru produs pe Amazon și completăm prima coloană rămasă goală din tabelul inițial de produse pe care l-am obținut cu una din cele 2 metode prezentate în video-urile anterioare.

Am scris în trecut câteva articole pe blog unde am evidențiat importanța găsirii cu acuratețe maximă a cuvântului cheie principal al produsului.

Acest cuvânt cheie (care de obicei este de fapt o frază formată din 2-5 cuvinte) este foarte important pentru că îl vom folosi apoi la:

  • Analiza nișei pe Amazon (cerere/concurență);
  • Căutarea inițială de furnizori pe Alibaba (estimarea prețului de producție);
  • Și chiar estimarea costului de marketing pentru lansare (folosind „Suggested Bid” pentru PPC Exact Match oferit pe Amazon).

Deci nu e deplasat să spunem că dacă nu nimerim cu precizie de 100% cuvântul cheie principal, toate estimările noastre legate de acest produs vor fi greșite.

Urmărește noul tutorial acum:

Nu uita să te abonezi și să bifezi clopoțelul, pentru că voi posta periodic clipuri despre cele mai de interes subiecte pentru noii vânzători pe Amazon, dar și pentru avansați.

Link-uri menționate și asociate cu acest video:

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Tags
Show More
AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button