Tutoriale

Tutorial video: cum găsești CUVÂNTUL CHEIE PRINCIPAL pe Amazon

Astăzi continuăm cu căutarea viitorului nostru produs pe Amazon și completăm prima coloană rămasă goală din tabelul inițial de produse pe care l-am obținut cu una din cele 2 metode prezentate în video-urile anterioare.

Am scris în trecut câteva articole pe blog unde am evidențiat importanța găsirii cu acuratețe maximă a cuvântului cheie principal al produsului.

Acest cuvânt cheie (care de obicei este de fapt o frază formată din 2-5 cuvinte) este foarte important pentru că îl vom folosi apoi la:

  • Analiza nișei pe Amazon (cerere/concurență);
  • Căutarea inițială de furnizori pe Alibaba (estimarea prețului de producție);
  • Și chiar estimarea costului de marketing pentru lansare (folosind „Suggested Bid” pentru PPC Exact Match oferit pe Amazon).

Deci nu e deplasat să spunem că dacă nu nimerim cu precizie de 100% cuvântul cheie principal, toate estimările noastre legate de acest produs vor fi greșite.

Urmărește noul tutorial acum:

Nu uita să te abonezi și să bifezi clopoțelul, pentru că voi posta periodic clipuri despre cele mai de interes subiecte pentru noii vânzători pe Amazon, dar și pentru avansați.

Link-uri menționate și asociate cu acest video:

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Show More
Amazon FBA - Cursul AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button