Diverse

Brand-ul tău pe Amazon are nevoie de un site, primește-l într-o oră!

Recent discutam cu un prieten despre cum tot mai multe joburi vor fi cu timpul înlocuite de roboți și sisteme automatizate, o schimbare care deja se întâmplă, fiind deja o normalitate pe partea de producție/muncă manuală. Însă, inevitabil, și activitățile „white-collar” (de birou) vor fi vizate automatizării.

O echipă de români specializați atât în dezvoltare web, cât și în marketing vor să grăbească dispariția unui job: web designer-ul 🙂

Personal, lucrând în domeniul dezvoltării web în ultimii 12 ani, și lucrând în continuare pe partea asta pentru afacerea pe care o desfășor, mă simt amenințat! Evoluția este însă inevitabilă și ar fi bine să îmbrățișăm schimbarea…

Echipa din spatele WebsiteMarket va lansa pe 1 octombrie o platformă revoluționară prin care, pornind de la niște informații minime, vei avea un site complet pentru brand-ul tău într-o oră. Site-ul va include, printre altele:

  • Un design de ultimă generație optimizat pentru toate dispozitivele
  • Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
  • Domeniu
  • Hosting
  • Formulare de contact și de newsletter
  • Integrare Google Analytics, Facebook Pixel

Pe lângă crearea site-ului, echipa WebsiteMarket oferă și servicii de automatizare pentru Instagram și Twitter prin care îți vei putea crește constant numărul de followeri.

Eu am fost impresionat de ce oferă WebsiteMarket și voi fi cu ochii pe ei pe 1 octombrie! Pentru mai multe informații și înscriere la newsletter, aceesează WebsiteMarket.ro.

Recomandare: Abonează-te la newsletter pentru a primi articolele care vor apărea aici, dar cu o săptămână înainte. De asemenea, acolo voi trimite informații exclusive care nu vor apărea pe blog!
Tags
Show More
AMZ Academy

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button